V Good Green ekološkem konopljinem olju, smaragdno zelene barve naše brbončice zaznajo nežen oreščkast okus in poraja se nam neskončno možnosti o njegovi uporabi, tako v kulinariki, kot si ga neizmirno zaželi tudi naša koža, ki ji z vso predanostjo nudi popolno nego.

Ta neprecenljiv dar narave je pridobljen s hladnim, mehanskim stiskanjem ekoloških konopljinih semen, izbranih vrst. Skrb za resnično kvalitetno konopljino olje, se začne že z neokrnjeno zemljo, nadaljuje pri vseh sledičih postopkih pridelave in predelave, ter zaključi s kvalitetno hrambo.

Je edino rastlinsko jedilno olje, ki ga odlikuje optimalno razmerje omega 3 in 6  maščobnih kislin, kot ga priporočajo nutricionisti v vsakodnevni prehrani. EPK (eikozapantaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina) sta omega 3 maščobni kislini. EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca, DHK pa tudi pri delovanju možganov in ohranjanju vida.
Pomembna je tudi vsebnost zelo redke gama linolenske kisline (GLA). Je bogat vir esencialnih maščobnih kislin, ki jih človeško telo nujno potrebuje, jih pa samo ne more proizvajati, zato jih moramo zaužiti s hrano. Vsebuje tudi pomemben delež vitamina E.

Tako kot vsa hladno stiskana olja, tudi konopljino dodajamo, ko je hrana že kuhana in ohlajena na temperaturo, primerno za uživanje. S segrevanjem na visoke temperature namreč v njem uničimo večino koristnih snovi.

Zlahka ga vpija tudi naša koža in pri negi le te, mu po želji lahko dodamo tudi nekaj kapljic priljubljenega eteričnega olja.